Update NL (06-10-2016)

Op donderdag 06 oktober hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verschillende bugs verholpen en een bekend probleem opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

De ‘Vraag het ons’ link is verwijderd
De link om direct een vraag aan onze support te stellen is verwijderd uit het menu onder mijn profiel (rechtsboven). De reden hiervoor is dat zendesk (het systeem dat wij hiervoor gebruiken) de betreffende functionaliteit niet meer levert. Om ons nu een vraag te stellen moet je via de support site gaan. Klik hiervoor in het menu onder mijn profiel op Help. Vervolgens word je automatisch doorgeleid naar de support site en daar kan je dan direct bovenaan op ‘Een aanvraag indienen’ klikken.

Naam in Nmbrs Account Shop
Momenteel worden namen in de Nmbrs Accountant Shop niet goed uitgelijnd wanneer deze over twee regels verdeeld zijn. Met de update hebben wij hier een verbetering in doorgevoerd waardoor namen welke over twee regels zijn verdeeld, netter worden getoond.

Berekening in HR documenten
In HR documenten werd gerekend met uren vanuit het rooster. Vanaf heden worden ook de extra uren/dagen meegenomen in deze berekening.

Bekende problemen

[Journaalposten] Journaalpost downloaden Exact Online XML
Bij het downloaden van de journaalposten als Exact Online XML bestand, werd de export niet gestart. Dit probleem is met de update verholpen.https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/228734707--Journaalposten-Journaalpost-downloaden-Exact-Online-XML

Relevante bugs

Rapport Journaalposten naar PDF downloaden
Onder het tabblad 'Overzichten' is het mogelijk om het Rapport Journaalposten te downloaden naar PDF. Bij het klikken op 'Download PDF' werd het document niet gedownload. Dit is met de update verholpen.

Uitlijning Snelinvoer kolommen in Internet Explorer en Edge
In de browsers Internet Explorer en Edge werden de kolommen van de snelinvoer niet goed uitgelijnd. Met deze update is dit verholpen en worden de kolommen ook in deze browsers weer netjes weergegeven.

Syntrus Achmea contracturen in export gecorrigeerd
De contracturen van medewerkers in het pensioen export van Syntrus Achmea werden mee gestuurd als nul uren. Met deze update is dit aangepast en gaan de juiste contracturen mee.