Update NL (13-10-2016)

Op donderdag 13 oktober hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een nieuwe functionaliteit en een verbetering doorgevoerd.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

CAO-model

Met het CAO Model kan je in één keer CAO-gerelateerde instellingen aan een bedrijf koppelen. Het aanmaken van nieuwe bedrijven en het onderhouden van bestaande bedrijven wordt hiermee sneller en minder foutgevoelig. Op de kennisbank staat een uitgebreid artikel over hoe het CAO model aangemaakt en gebruikt kan worden: CAO model aanmaken

Door de introductie van het CAO model is de lay-out van het dashlet Salarisinstellingen aangepast en is het Grootboekrekeningschema verplaatst naar een eigen dashlet.

Verwijderd medewerker account na indienen mutatieformulier

Wanneer een medewerker een mutatieformulier indient, maar de login verwijderd wordt terwijl het formulier nog de keten doorloopt, zal het mutatieformulier worden afgekeurd en afgesloten. Wanneer dit van toepassing is, zal er een waarschuwingsmelding worden getoond wanneer het formulier wordt geopend en er een actie wordt toegepast op het formulier.