Update NL (27-10-2016)

Op donderdag 27 oktober hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een verbetering, verschillende bugs verholpen en bekende problemen opgelost.

Verbetering

Omschrijving SEPA bestandsnaam loonaangifte
Bij het inlezen van het SEPA bestand voor loonaangiftes, werd het bestand soms afgekeurd door de bank wanneer de bestandsnaam meer dan 35 tekens bevat. Om de verwerkingssnelheid te bewaren, hebben wij de bestandsnaam gemaximeerd naar 35 tekens.

Bekende problemen

[Verlof] Verlof omschrijving
Wanneer er bij een medewerker een verlof opbouw werd gedaan, werd deze weergegeven als 'Opname' in plaats van 'Opbouw' in het verlofoverzicht. Dit bekende probleem hebben wij met de update verholpen. https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/229653707--Verlof-Verlof-omschrijving

[Accounts] Klantlogin verwijderen
Bij het verwijderen van een klantlogin werd een 'Oops' pagina getoond. Met de update hebben wij dit bekende probleem verholpen.https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/230188768--Accounts-Klantlogin-verwijderen

Relevante bugs

Vertaling 'Tarieven' acountantshop aangepast
De omschrijving van het woord ' Tarieven' is weer juist opgenomen in de Accountantshop.

Apostrof in het commentaar in de interactieve loonstrook
Het toevoegen van bepaalde tekens in het commentaar van een looncomponent zorgde er voor dat de gegevens op de interactieve loonstrook versprongen. De betreffende tekens waren apostrof en een schuine streep. Met deze update is het nu wel mogelijk om dergelijke tekens in het commentaar mee te nemen.