Update NL (10-11-2016)

Op donderdag 10 november hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we enkele bugs verholpen.

Bugs

Brancheregelingen default medewerker:

Voorheen waren niet alle brancheregelingen op bedrijfsniveau zichtbaar bij een default medewerker.   In de update is dit aangepast en deze zijn nu wel zichtbaar.

Leverancier UPA export maximaal 35 karakters

Als een gebruiker een UPA export wil maken en de naam van de leverancier meer dan 35 karakters heeft, komt er een foutmelding en wordt de export niet gegenereerd. Tijdens de update is dit aangepast en kunnen er vanaf heden niet meer dan 35 karakters worden ingetoetst.

Foto medewerker

Wanneer er een foto was geüpload bij een medewerker, werd deze soms niet getoond bij het inloggen. Na de afgelopen update wordt de foto weer goed getoond.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Export journaalposten Alure beschikbaar

Vanaf heden is het mogelijk om een export van de journaalposten te maken in CSV formaat welke handmatig geïmporteerd kunnen worden in Alure. Meer informatie over het instellen hiervan wordt uitgelegd in onderstaand artikel:

Boekhoudsoftware instellen voor het exporteren van journaalposten