Foutmelding: "Unknown error"

Als er bij het importeren een foutmelding of error  "Unknown error." tevoorschijn komt bekijk dan dit artikel voor de oorzaak, hoe je deze kan achterhalen en oplossen.

1. Er is een verkeerd bestandsformaat gebruikt

1. Er is een verkeerd bestandsformaat gebruikt

Oorzaak
Wanneer de importsheet formules of macro's bevatten wordt deze opgeslagen in xlsm. formaat. Binnen Nmbrs kan alleen "platte" tekst worden geïmporteerd of ge-update in Excel Workbook: xlsx. formaat.

Achterhalen
Als er een rode 'Unknown error' verschijnt en de excel als xlsm. formaat is opgeslagen.

Oplossen
Sla het bestand op in Excel Workbook: xlsx.formaat en probeer dan opnieuw te importeren.