Update NL (24-11-2016)

Op donderdag 24 november hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we verbeteringen doorgevoerd.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

BIC code in SEPA met spatie

Wij hebben een verbetering doorgevoerd welke vanaf heden automatisch eventuele spaties verwijderd achter de BIC code in het SEPA bestand. Hierdoor zal de SEPA niet meer worden afgekeurd, wanneer er een spatie achter de BIC code in het systeem is opgegeven.

Betalingskenmerk SEPA loonaangifte

In het SEPA bestand voor de loonaangifte hebben wij een aanpassing gedaan waardoor het betalingskenmerk niet meer in het omschrijvingsveld wordt weergegeven, maar daadwerkelijk als betalingskenmerk wordt getoond bij het inlezen.

Extra Servers

Ter verbetering van de performance hebben wij een aantal extra servers geplaatst. Wij gaan er vanuit dat dit de snelheid van de applicatie voor onze klanten verbetert.

Bugs

Er zijn geen relevante bugs opgelost.

Bekende problemen

Er zijn in deze update geen bekende problemen verholpen.