Er is geen mutatieformulier signaal aangemaakt en verzonden

Als er geen mutatieformulier signaal is aangemaakt en verzonden kan dit een aantal redenen hebben, hieronder worden de meeste voorkomende oorzaken besproken:

1. Het gaat niet om een medewerker login

1. Het gaat niet om een medewerker login

Oorzaak
Alleen de medewerker zal een (e-mail) signaal ontvangen op het moment dat een mutatieformulier is goedgekeurd, afgekeurd of ter verbetering is teruggestuurd. De andere gebruikers in de beoordelingsketen zullen geen e-mail krijgen.

Achterhalen
Bekijk of het om een andere login gaat dan de medewerker login.

Oplossen
Er wordt geen (email) signaal verstuurd over mutatieformulieren, behalve naar de medewerkerlogin. Voor status van een mutatie kan er naar het desbetreffende dashlet worden gegaan. Meer informatie vind je in onderstaand kennisbank artikel: