Update NL (05-12-2016)

Op maandag 5 december hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we enkele bugs verholpen.

Bugs

Lege export snapshot invoice
Bij het exporteren van de snapshot welke genomen was via de invoice module, werd er een leeg bestand geëxporteerd. Middels de update van afgelopen avond is dit probleem verholpen.

TWK correcties werden niet verzonden bij integratie met Twinfield en Exact Online
Wanneer de journaalposten via de integratie met Twinfield of Exact Online werden verzonden, werden TWK correcties niet meegenomen in de verzending. Voor deze boekhoudpakketten is dit probleem verholpen.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Er zijn in deze update geen nieuwe functionaliteiten doorgevoerd.

Bekende problemen

Er zijn in deze update geen bekende problemen verholpen.