Wanneer is de Engine 2017 beschikbaar?

De Engine van 2017 is beschikbaar vanaf:

Donderdag 22 december vindt 's avonds de wekelijkse update plaats, waardoor het per vrijdag 23 december mogelijk is om 2017 te runnen. Door de update van maandag 19 december is het de volgende dag mogelijk om de alleen de jaarwisseling te doen en de (interactieve) loonstroken te bekijken. 

Salaristabellen & brancheregelingen 2017

 • Nmbrs® salaristabellen worden de komende weken door Nmbrs® aangepast met de nieuwe waarden van 2017. Eigen salaristabellen dien je zelf aan te passen.
 • Via deze link kun je controleren welke salaristabellen er reeds zijn aangepast.
 • Nmbrs® master branches worden de komende weken door Nmbrs® aangepast met de nieuwe waarden van 2017. Eigen branches dien je zelf aan te passen.
  Door een brancheregeling met startperiode in 2017 op te slaan, worden alle regels in de branche actief voor 2017. LET OP: je kan nog geen normale run maken voor een bedrijf met een branche die niet geactiveerd is in 2017. Wel is het mogelijk om een pre-run te maken.
 • Via deze link kun je controleren welke branches er reeds zijn aangepast.

Mocht je al de beschikking hebben over de premies van 2017 voor één of meerdere branches, dan kan je deze natuurlijk altijd naar ons opsturen.

Meer informatie over wat er precies allemaal is aangepast qua regelingen in de Engine 2017, wordt tevens vanaf donderdag 22 december kenbaar gemaakt.

Volgen

Opmerkingen

 • Avatar
  Maurice Rombout

  Update: Donderdag 22 december vindt 's avonds de wekelijkse update plaats, waardoor het per vrijdag 23 december mogelijk is om te runnen voor 2017. De update van maandag 19 december maakt het mogelijk om de volgende dag alleen de jaarwisseling te doen en de (interactieve) loonstroken te bekijken

  Bewerkt door Maurice Rombout
Mogelijk gemaakt door Zendesk