Update NL (12-12-2016)

Op maandag 12 december hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we enkele verbeteringen doorgevoerd.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

KVK-nummer bij importsheet
Het Kamer van Koophandel nummer is toegevoegd aan de import sheet op de tab bedrijven.

Inloggen met Two-factor Authentication
Voor extra beveiliging van jouw omgeving en jouw gebruikers, is het vanaf nu mogelijk om met de Two-factor Authentication in te loggen. Klik hier voor meer informatie over het in gebruik nemen van de Two-factor Authentication.

Relevante bugs

Er zijn in deze update geen relevante bugs opgelost. In het geval van specifieke bugs word je op de hoogte gebracht van de oplevering.

Bekende problemen

Er zijn in deze update geen bekende problemen verholpen.

Engine 2017

Tijdens de update van volgende week wordt de Engine 2017 live gezet, waardoor het per dinsdag 20 december mogelijk is om de jaarwissel te verwerken, de (interactieve) loonstroken te bekijken en om de allereerste loonrun van 2017 te draaien. Klik hier voor meer informatie over de engine.