Update NL 18-01-2018

In de update van vanavond zit een verbetering, zijn (interne) bugs opgelost en een paar bekende problemen opgelost.
BELANGRIJK: De rest van de maand januari zullen de updates plaats vinden om 22:00.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Rapport looncomponenten per periode
Nmbrs heeft een verbetering doorgevoerd voor het laden van het medewerker rapport looncomponenten per periode. De werking van het rapport looncomponenten per periode, is nu hetzelfde als de andere nieuwe rapporten die betrekking hebben tot de looncomponenten. Het tabblad met grafieken en de filters met betrekking tot de looncomponenten en medewerkers zijn ook verwijderd omdat deze veel vertraging veroorzaakten in de gehele applicatie.

Bugs

De architecten branche is overgestapt per 01-2018 naar APG en hiervoor is een nieuw export formaat aangemaakt, APG PFAB. Echter was een kleine aanpassing in het export formaat nodig zodat APG dit correct kan ontvangen en verwerken. Met de update is deze aanpassing volbracht.

Bekende problemen

[Branches] Geen pensioenpremie op de loonstrook (Opgelost 12-10-2018)
Dit bekende probleem is opgelost in een extra update van vrijdag 12-1-2018 in plaats van de update van vanavond, maar op bij deze manier zouden we dit nog een keer onder de aandacht willen brengen. Klanten kunnen een TWK draaien als er over januari geen pensioenpremie is berekend, dit betreft alle werknemers in Nmbrs die geboren zijn tussen 01-01-1951 en 01-01-1953 en gebruik maken van een systeembranche of eigen branche.

[Loonstroken] Problemen met downloaden
Met deze update is dit bekende probleem opgelost.  Vanaf nu wordt het bestand weer gegeneerd zodra als je op "de taken zullen op de achtergrond worden uitgevoerd" klinkt. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kan het even duren voordat het bestand gegeneerd is. Zodra het bestand gereed is om te downloaden verschijnt er "Download alle".

[Loonstaat] "Download alle" werkt niet
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Vanaf nu is het weer mogelijk om bij de loonstaat de functionaliteit "Download alle" te gebruiken.

[Loonstaat alle werknemers] onjuist PDF bestand bij downloaden
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Vanaf wordt het juiste bestand weer gegeneerd wanneer je de loonstaat voor alle werknemers download. Als je klikt op download, dan kan het afhankelijk van de grootte van het bedrijf even duren voordat de loonstaat gereed is om te downloaden. De pop-up wordt gesloten omdat het bestand dan gegeneerd wordt. Als de download klaar is, dan verschijnt het bericht "het PDF document is klaar om gedownload te worden" in de pop-up. Je kunt de loonstaat alle werknemers dan downloaden.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe update notes!