Update NL 01-02-2018

Met de update van vanavond zijn er verbeteringen doorgevoerd en enkele (interne) bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nmbrs® Export is verbeterd

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van de export. De export is stabieler en aanzienlijk sneller geworden. Voor bedrijven met 50+ werknemers is een export tussen de 30 en 40 keer sneller geworden!

Andere verbeteringen:
  • Exports worden op de achtergrond gedraaid zodat je gewoon door kunt werken tijdens het generen
  • Exports worden 7 dagen bewaard op de detailpagina maar kunnen in de tussentijd ook verwijderd worden.
  • Exports worden op de workerservers gedraaid, wat de snelheid van de gehele Nmbrs® applicatie ten goede komt.
Let op: omdat de export op de achtergrond draait, dien je wel de pagina te verversen (F5 of cmd + r) om te zien of de export klaar is.

Snelheid bij het openen van grootboekrekeningschema's

Bij grotere omgevingen nam het laden van grootboekschema's vaak veel tijd in beslag. Hierdoor was het een tijdrovende klus om looncodes te koppelen of te wijzigen bij grootboekregels. Wij hebben hier een verbetering in doorgevoerd, zodat het laden van deze functionaliteit een stuk sneller gaat.

Aanmaken van een groot aantal medewerkerlogins

Bij het aanmaken van een groot aantal medewerkerlogins, hebben wij de volgende verbeteringen doorgevoerd:

• Via de bulk activatie mogelijkheid, zal er geen error meer worden getoond bij het aanmaken van grote hoeveelheden logins.
  • Wanneer er veel medewerkers aanwezig zijn, wordt de medewerkerlogin pagina in één keer geladen.
  • Bij het selecteren van veel medewerkers via de bulk functionaliteit, worden de gewenste medewerkers in één keer geselecteerd en loopt de pagina niet meer vast.

Nieuwe API call

Met deze update hebben wij een API call gerealiseerd om de manager gegevens op te halen van een medewerker. Voor meer informatie zie Manager_Get en Manager_GetCurrent.

Bugs

Verkeerde omschrijving looncomponent in overzichten

In de nieuwe rapporten looncomponenten per periode, per run en per periode/run hadden de looncomponenten de omschrijving zoals standaard staat in Nmbrs in plaats van de gepersonaliseerde omschrijving in het loonmodel. Met deze update is dit hersteld en zal in het rapport de gepersonaliseerde omschrijving staan.

Opslaan van wachtwoord instellingen

Bij het wijzigen van de wachtwoord instellingen in een omgeving, werden de wijzigingen niet opgeslagen. Wij hebben hier een aanpassing voor gedaan zodat dit weer naar behoren werkt.

Medewerkers van vorige debiteur

Bij het wisselen tussen debiteurs stonden soms medewerkers van de vorige debiteur nog in het linkermenu. Dit is is opgelost met deze update.

Updaten IBAN

Het updaten van IBAN voor werknemers die al een IBAN hebben werkte na 2 keer niet meer. Dat is nu opgelost.

Service Levels verwijderen op debiteurniveau

Het was niet mogelijk om een service level op debiteur te verwijderen, nadat de snapshot waarin het service level was opgenomen, was verwijderd. Dit is weer mogelijk.

Opslaan van HR signaal instellingen

Het was niet mogelijk om sommige HR-signaal instellingen op te slaan. Met deze update is het weer mogelijk om alle HR-signaalinstellingen op te slaan.

Bekende problemen

Met de update van vanavond zijn er geen bekende problemen opgelost.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe update notes!