C-IRIS

Over de integratie

C-IRIS biedt een snelle, overzichtelijke en makkelijke manier om je personeelsadministratie te beheren. Denk hierbij aan contracten, personeelsplanningen en urenregistraties. De rapporten in C-IRIS geven in één oogopslag direct inzicht in personeelskosten, planning informatie, urenregistraties en nog veel meer. De planningstool heeft nu een integratie met Nmbrs®, wat een hoop dubbele administratie voorkomt:

1. Goedgekeurde urenregistraties worden vanuit C-IRIS volledig automatisch in Nmbrs® toegevoegd.

2. Alle personeelsgegevens die bekend zijn bij Nmbrs® kunnen direct worden toegevoegd in C-IRIS. Deze gegevens worden ook automatisch in C-IRIS bijgewerkt zodra deze in Nmbrs® worden aangepast.

3. Alle contract gegevens die bekend zijn bij Nmbrs® kunnen direct worden overgezet in C-IRIS. Ook deze gegevens worden automatisch bijgewerkt zodra deze worden aangepast in Nmbrs®.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deze integratie is gerealiseerd door Bluebird en de integratie is ook in het beheer van Bluebird. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met C-IRIS te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben, neem dan contact op met Bluebird.

Over Bluebird

Het bedrijf achter C-IRIS is het dynamische Bluebird software. Bluebird software is gespecialiseerd in het bouwen van websites en mobiele applicaties. Daarnaast maken zij ook (maatwerk) software pakketten die gericht zijn op het vereenvoudigen van bedrijfsactiviteiten / -processen. Denk hierbij aan een urenregistratie systeem met de daarbij horende personeelsplanning.