Update NL 08-02-2018

Met de update van donderdag 8 februari hebben verbeteringen doorgevoerd en zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

E-learning

Met trots presenteren wij ons nieuwe e-learning programma. We zijn van plan om een groot aantal verschillende cursussen aan te bieden, waarvan de eerste nu voor iedereen beschikbaar is. In deze cursus nemen we alle basis functionaliteiten die een, in onze mening, salarisadministrateur moet weten.

De content van de cursus bestaat uit tekst, video, interactieve opdrachten, quizzen en nog veel meer leuks.

Je kunt de cursus benaderen via https://www.nmbrs.com/nl/training door op de e-learning knop te klikken. Oplettende klanten hebben waarschijnlijk ook al de e-learning knop op de kennisbank ontdekt, waarmee individuele onderwerpen van de cursus beschikbaar zijn.

Mocht je iets kwijt willen over de training aarzel dan vooral niet om ons te mailen via training@nmbrs.nl

Jaaropgave ophalen via de API

Vanaf nu is het mogelijk om de jaaropgave via een API call op te halen uit Nmbrs. Voor meer informatie, zie deze pagina.

VCR Methode in combinatie met de 30% regeling

Met deze update is het mogelijk gemaakt om ook voor de 30% regeling de VCR methode te gebruiken. Deze functionaliteit is mogelijk wanneer er gebruik wordt gemaakt van methode 1 (Bruto inhouding / Netto vergoeding). Als je hier gebruik van wilt maken kan je dit aanzetten in het dashlet medewerker loonheffing instellingen. Zie onderstaande:

Documenten toevoegen als medewerker

Vanaf nu is het mogelijk om als medewerker documenten toe te voegen via de medewerker login. Voorheen ontstond er een fout wanneer dit geprobeerd werd, met deze update hebben we dit weer mogelijk gemaakt en blijft dit document voor de medewerker inzichtelijk na het uploaden.
Een medewerker kan bij 'Persoonlijke gegevens' op 'Meer...' klikken en kan vervolgens op het paperclipje drukken om een document toe te voegen:

Na op het paperclipje geklikt te hebben, wordt de volgende pop-up geopend:

Na het opslaan zal het bestand voor de medewerker zichtbaar zijn in het dashlet 'Documenten'. Ook zal het document terug te vinden zijn onder 'Documenten Medewerker' op medewerkerniveau.

Document omschrijving en nummer

Aan medewerkers kunnen documenten getoond worden in hun medewerkerlogin. Voorheen werd in het overzicht alleen de bestandsnaam weergegeven. Om meer onderscheid te kunnen geven tussen de verschillende documenten hebben we de "Omschrijving" en "Document Nummer" toegevoegd aan dit dashlet.
Nieuwe weergave in de medewerker login:

Ook als je met een hogere login naar het medewerkerniveau gaat, is het dashlet aangevuld met de "Omschrijving" en "Document Nummer", dit dashlet vind je terug onder de tabbladen 'Start' en 'Algemeen'.

Aanpassing weergave bij goedkeuring van de snelinvoer (via mutatieformulieren)

Voorheen werden alle in dienst medewerkers getoond bij het goedkeuren van een snelinvoer in de mutatieformulieren. Vanaf heden zullen alleen medewerkers getoond worden waarbij data is ingevoerd. Dit kunnen zowel in dienst als uit dienst medewerkers zijn, afhankelijk van de filters die gebruikt zijn bij het indienen van de snelinvoer.
Wanneer geen gegevens zijn ingevoerd voor een bepaalde medewerker bij het indienen van de snelinvoer dan zullen deze medewerkers niet getoond worden bij het goedkeuren van het formulier.

Bugs

IP adres Icoon voor manager logins

Het IP adres Icoon voor manager logins was niet meer zichtbaar. Deze is na de update weer beschikbaar.

Bekende problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen opgelost. Ondervind je hinder van een bekend probleem? Dan kan je altijd het bekende probleem volgen. Als dit probleem is opgelost dan krijg je hier een melding van.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe update notes!