Ricoh

Over de integratie

Als Nmbrs® gebruiker wil je HR- en bedrijfs- documenten het liefst digitaal opslaan. Dit is binnen Nmbrs® natuurlijk gewoon mogelijk, maar je loopt aan tegen het feit dat jouw scanner en salarissoftware niet met elkaar samenwerken. Daartoe bieden Ricoh en Nmbrs® nu de oplossing, door de mogelijkheid te geven om gescande documenten direct op de juiste plaats in jouw Nmbrs® omgeving te uploaden.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Deze integratie is gerealiseerd door Ricoh en de integratie is ook in het beheer van Ricoh. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Ricoh te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben, neem dan contact op met Ricoh.

Over Ricoh

Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. Ricoh helpt klanten informatie en documenten effectiever te organiseren en creëren. Veilig, snel, slim en duurzaam; Zodat ze dankzij focus beter presteren en het verschil maken. Nu en in de toekomst. Ook en vooral in een wereld waarin de werkomgeving en manier van werken razendsnel verandert, de technologische mogelijkheden eindeloos zijn en de hoeveelheid data explosief groeit.