Aanpassingen rapporten looncomponenten

Vorige maand hebben wij in verband met de performance de rapporten looncomponenten aangepast. Met de extra update van dinsdag 27 februari zijn er noodzakelijke aanpassingen gedaan waarmee wij hopen dat onze klanten de rapporten weer correct kunnen gaan gebruiken.

Workflow instellingen

Eerder deze maand is de mogelijkheid te filteren op looncomponent en debiteur tag al terug gezet. Met deze update hebben we het weer mogelijk gemaakt op masterniveau accountant te filteren op workflow instellingen.

Het opslaan van filters

Ook is het na deze extra update weer mogelijk om gebruikte filters op te slaan. Dit geldt voor de rapporten looncomponenten op elk niveau.

De waarde en naam weer correct na filteren

Daarnaast hebben we met deze update een probleem opgelost, waar bij sommige looncodes de waarde en naam als '0' werd weergegeven in het overzicht wanneer erop gefilterd werd. Vanaf nu zullen de looncodes weer correct worden weergegeven wanneer erop wordt gefilterd.