Update NL 01-03-2018

Met de update van donderdag 1 maart hebben we verbeteringen doorgevoerd en zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe versie mobile applicatie
Er is een nieuwe versie beschikbaar van de mobiele applicatie (iOS 2.2.11 en Android 2.2.7). We hebben het inloggen in de mobiele applicatie verbeterd, zodat de gebruikers begrijpen wat ze moeten invullen bij het domein. Ook hebben we het probleem dat het notificatie icoon blijft  staan opgelost. Daarnaast hebben we ook het probleem opgelost dat de gebruiker wordt uitgelogd na een (mobiele) update.

Verbeteringen rapporten looncomponenten met veel data
Met deze update hebben we verbeteringen doorgevoerd, die betrekking hebben op het genereren- en downloaden van een aantal rapporten looncomponenten op zowel master niveau accountant en bedrijf niveau. Het rapport zal in het vervolg niet meer eerst getoond worden in de omgeving, maar gegenereerd worden op de achtergrond, waarna het automatisch wordt gedownload naar Excel. Meer informatie over deze verbeteringen en hoe dit vanaf nu werkt, kun je lezen in dit artikel.

Bekende problemen

[Mobiele Applicatie] Notificatie icoon blijft staan
Met deze update hebben we het bekende probleem dat het notificatie icoon in de mobiele applicatie blijft staan opgelost.

[Mutatieformulieren] Niet alle medewerkers zichtbaar in de snelinvoer
Vanaf nu zijn alle medewerkers weer zichtbaar in de snelinvoer als er een opgeslagen mutatieformulier of een formulier die ter verbetering staat wordt geopend.

Bugs

Onjuiste gegevens rapport Medewerker Dienstverband (nieuw)
Het kon voorkomen dat er onjuiste gegevens getoond werden in het rapport Medewerker Dienstverband (nieuw) op masterniveau en debiteurniveau accountant en op masterniveau business. Deze onjuiste gegevens konden onder andere betrekking hebben op de contracten, functies, afdelingen en managers. Met deze update hebben we dit opgelost, waardoor de gegevens die getoond worden in het rapport weer correct zijn.