Update NL 08-03-2018

Met de update van donderdag 8 maart hebben we bugs opgelost en zijn er nieuwe functionaliteiten doorgevoerd.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Laadsnelheid snelinvoer

Bij het openen van een snelinvoer waar veel medewerkers getoond moesten worden, kon het laden van de snelinvoer enige tijd duren. We hebben nu een verbetering doorgevoerd in de snelinvoer, hierdoor is de laadtijd aanzienlijk afgenomen.

UPA AGH

Vanaf nu is het pensioen export formaat UPA AGH selecteerbaar. Bij welke branches dit gebruikt moet worden en hoe de pensioen export instellingen ingericht moeten worden, kun je hier teruglezen: https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/360001297491-AGH-UPA.

Bekende problemen

APG Schoonmaak 4 weken bevat verkeerde datum aanvang

De datum aanvang kon gewijzigd worden naar de datum waarop een werknemer jarig was. Hierdoor ontstond een foutmelding in het webportaal van APG. Dit probleem is nu opgelost.

Bugs

Jaaropgave niet opgeslagen in bestandsbeheer

Wanneer het jaarwerk vanuit de salarisdocumenten opgeslagen werd in bestandsbeheer, werd de jaaropgave niet meegenomen. Met deze update hebben we dit opgelost, waardoor de jaaropgave ook in bestandsbeheer opgeslagen zal worden.