Numbees

In Nmbrs wordt de optie geboden om gebruik te maken van Artificial Intelligence door middel van AI Assistants; Numbees.

Nmbrs® AI

Binnen de Nmbrs applicatie wordt steeds vaker gebruik gemaakt van artificial intelligence. Meer informatie over de ontwikkelingen omtrent Artificial Intelligence binnen Nmbrs® is hier te vinden.   

Numbees

Het doel van een Numbee is het voorspellen van een bepaalde waarde of instelling, op basis van eerder gemaakte keuzes. De Numbees zijn te herkennen aan de volgende afbeelding. Zodra je een dergelijke afbeelding in de applicatie tegenkomt, kun je artificial intelligence voor jou aan het werk zetten:mceclip0.png

Op dit moment zijn de volgende Numbees actief binnen de applicatie met elk hun eigen doel:

  • Berekening fulltime salaris 
  • Berekening vaste looncomponenten
  • Run check Numbee

Suggesties

Zodra je op het icoontje klikt, zal de Numbee een suggestie doen. Afhankelijk van welk dashlet gekozen is, zal een waarde worden gegeven. In het volgende voorbeeld wordt een voorspelling gedaan van de waarde van looncomponent 4900 | bijtelling maaltijd per dag. 

API_2.png

Let op: de Numbee zal nooit gegevens invullen zonder dat er op 'Toepassen' is geklikt.

Andere voorbeelden van een Numbee in actie zijn terug te zien in de volgende afbeeldingen, respectievelijk de Numbee voor berekening van een fulltime salaris en de Run check Numbee.

Salaris Numbee

API_1.png

Run check Numbee

Indien er een combinatie van instellingen incorrect lijkt, zal er in de run controle een suggestie getoond worden. Hierbij doet de Run Controle een voorstel wat volgens de gegevens in Nmbrs de meest logische en/of gebruikelijke instelling is.

 API_3.png

Opmerkingen