Update NL 15-03-2018

Met de update van donderdag 15 maart hebben we een nieuwe functionaliteit doorgevoerd en (klantspecifieke) bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Filter debiteur & debiteuren tag

Bij de medewerker rapporten op Masterniveau Accountant was de werking van de filters debiteur en debiteuren tag niet optimaal. Deze filters werkten weliswaar beiden apart, maar werkten niet goed samen. Dit kon resulteren in rapporten, waarin debiteuren naar voren kwamen die niet tot de geselecteerde tag behoorden. Met deze update hebben we de "samenwerking" tussen deze twee filters verbeterd, waardoor alleen getoond zal worden waarop gefilterd is.

Bugs

Verwijderd bedrijf nog aanwezig in klantlogin filter

Wanneer een bedrijf was geselecteerd in het filter bij een klantlogin, maar vervolgens is verwijderd, bleef deze zichtbaar in het filter bij de login. Wanneer dit het eerste bedrijf was waar de klant op inlogde, volgde een error pagina. Middels de update is dit probleem verholpen.

Bekende problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen opgelost.