Particuliere beveiliging Pensioenfonds

Op dit moment rekent Nmbrs met een jaarregeling om het pensioen voor Particuliere beveiligingen te berekenen. Hierbij is het salaris in januari of de eerste maand dat een medewerker in dienst komt leidend voor de jaargrondslag voor de rest van het jaar. In dit artikel lees je aan de hand van een voorbeeld hoe de berekening verloopt. 

Uit documentatie komt naar voren dat het Pensioenfonds Particuliere beveiliging rekent met een bruto uurloon vastgesteld op 1 januari en vervolgens cumulatief de premie berekent (cumulatieve loon minus de cumulatieve franchise). Deze eigenschappen zitten niet in de berekening van een jaarregeling. 

De berekening die dient te worden gehanteerd biedt technische uitdagingen en dient zorgvuldig gecontroleerd te worden om te zorgen voor een directe aansluiting. Derhalve kan hier enige tijd overheen gaan alvorens deze beschikbaar kan worden gesteld.

Bij afwijking kan de pensioenpremie handmatig ingevoerd worden of de jaargrondslag kan hard ingegeven worden in dashlet Brancheregelingen op medewerkersniveau. 

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk