Update NL 22-03-2018

Met de update van donderdag 22 maart hebben we drie nieuwe verbeteringen doorgevoerd. Daarnaast hebben we ook twee bugs opgelost, maar hiermee zijn geen bekende problemen opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Twinfield integratie instellingen

Vanaf heden tonen wij bij het tabblad 'Administrations' van de Twinfield integratie instellingen, de gebruiker en de omgeving in het account. Op deze manier is het direct zichtbaar welk account het betreft wanneer er verschillende gebruikers in dezelfde omgeving zijn.

Nieuwe manier van downloaden loonstaat

Met deze update hebben wij de manier van downloaden van de loonstaat, in de salarisdocumenten, aangepast. Zoals eerder al de manier van downloaden van de loonstroken ook is veranderd, gaat het downloaden van de loonstaat vanaf nu op dezelfde manier.
Wanneer het bestand veel data bevat, zal het niet in de omgeving getoond worden. Je kunt het bestand dan genereren, waarna het gedownload zal worden.

Jaarwerk wizard voor business klanten

Nmbrs gebruikers met een business omgeving kunnen nu ook een jaarwerk maken met behulp van je jaarwerk wizard.

Bugs

Import tree niet zichtbaar

Bij een import op debiteur- of bedrijfsniveau kon het voorkomen dat de import tree niet werd weergegeven. Met deze update is dit verholpen.

Naam van looncomponenten in rapport

Het probleem, waarbij in de rapporten looncomponenten de standaard naam van de componenten, in plaats van de gepersonaliseerde naam werd getoond, hebben wij met deze update verholpen. Wanneer je een rapport looncomponenten opvraagt, zal je dus weer je eigen omschrijving van het betreffende looncomponent zien.

Bekende problemen

[DVB2] Correctie over DVB2 leidt tot inhouding van loonheffing

De problemen met DVB2 zijn deze update opgelost, zodat de waardes op de loonstrook weer correct berekend worden.

[Branches] PGGM ziektegeld berekening incorrect

Met de update van gister hebben we de berekeningsmethode van het ziektegeld gecorrigeerd, zodat die weer conform loopt met zoals we het omschrijven in dit artikel: PGGM Branches verwerken van ziektegeld

Voor een overzicht van alle actuele Bekende Problemen, klik hier.