Update NL 28-03-2018

Met de update van donderdag 28 maart hebben we twee bugs en een bekend probleem opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Deze update bevat weliswaar geen nieuwe features, maar omdat al onze teams continu werken aan het verder ontwikkelen en verbeteren van onze modules verwachten wij je hierover spoedig meer te kunnen melden. Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!

Bugs

In de afgelopen update hebben het weer mogelijk gemaakt om de Titulatuur (Voor en Achter), in te stellen onder Persoonlijke gegevens, te exporteren.

UPA AZL
Achter de schermen hebben we een aanpassing aangebracht in de bestandsnaam van UPA AZL. We zijn in overleg met AZL over eventuele vervolg acties. Klanten ontvangen een persoonlijk bericht in dien er handelingen verricht moeten worden.

Bekende problemen

[Snelinvoer] Kolom "Dagen" weergeeft gegevens niet na opslaan

Met deze update is dit Bekende Probleem opgelost. De dagen zouden nu weer volledig geladen moeten worden bij het openen van de snelinvoer.