Update NL 05-04-2018

Met de update van donderdag 5 april hebben we verbeteringen doorgevoerd en zijn bepaalde bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe versie mobiele applicatie

Er is een nieuwe versie van onze mobiele applicatie beschikbaar, voor zowel Android als iOS. Voor meer informatie, zie dit artikel: Nieuwe versie mobiele applicatie

Let op! Het is belangrijk deze nieuwe versie te installeren en te weten dat vanaf heden door Nmbrs geen Apple Watch meer ondersteund wordt.

Het downloaden van de "loonstaat alle medewerkers"

Met deze update is het downloaden van de loonstaat alle medewerkers verbeterd. Vanaf nu zal de loonstaat alle medewerkers op dezelfde wijze worden gegenereerd als de loonstroken en de loonstaat. Er is een artikel geschreven over deze verbetering, deze kun je hier vinden: Het downloaden van de loonstaat

Drop-down zoekfunctie terug bij de loonstroken

De drop-down zoekfunctie is een tijdje weggeweest bij de loonstroken. Met deze update hebben we deze functie weer terug gezet, wat het zoeken naar een loonstrook vergemakkelijkt.

Bugs

TWK correctie in de laatste periode van het jaar bij 4 weken bedrijven geeft foutmelding

Wanneer er in de laatste periode van het jaar een TWK correctie zit, geeft dit problemen in het export bestand. De correctieperiodes overlappen en daardoor keurt het pensioen fonds het bestand af. Dit probleem is met deze update opgelost.

Oproepkrachten worden niet goed verwerkt in het pensioenformaat APG PFAB

Wanneer een oproepkracht de gehele maand niet werkt, gaan er incorrecte gegevens mee in het export formaat APG PFAB. Hierdoor wordt het gehele exportbestand afgekeurd. Dit probleem is met deze update opgelost.

Bekende problemen

[Mobiele applicatie] Komma werkt niet bij declaratie (Android)
Afgelopen week is door ons het bekende probleem, waarbij het niet mogelijk was een komma te typen, wanneer een declaratie gedaan werd op een Android telefoon, opgelost.