Nieuwe versie mobiele applicatie

Nieuwe versie mobiele applicatie beschikbaar

Er is een nieuwe versie beschikbaar voor de mobiele applicatie. Wij hebben met deze versie technische verbeteringen doorgevoerd. Vanaf nu is versie 2.2.13 beschikbaar voor iOS en versie 2.2.10 voor Android. Wij willen voor het gemak van iedereen vragen om de nieuwe versie te installeren. Wij zullen de oudere versies niet meer ondersteunen.

Apple Watch niet meer beschikbaar

In verband met technische implicaties is de Apple Watch vanaf iOS versie 2.2.13 niet meer beschikbaar. Wellicht zullen wij in de toekomst de Apple Watch functionaliteit beschikbaar stellen.