Update NL 12-04-2018

Met de update van donderdag 12 april hebben we voornamelijk bugs opgelost.

Bugs

IKV intrekking bij de pensioenaangifte
Het intrekken van een IKV nummer voor de pensioenaangifte kon alleen over voorgaande periodes. Aan het eind van het jaar levert dit een probleem op, omdat het dan niet mogelijk is om in bijvoorbeeld 2017-12 een IKV nummer in te trekken over periode 12. Vanaf nu is dit wel mogelijk.

IKV intrekking AZL pensioenaangifte
Bedrijven met een pensioen export instelling AZL konden geen IKV intrekkingen uitvoeren voor AZL pensioenaangiftes in 2018. Dit is in deze update opgelost.

Foutieve omschrijving looncomponenten
In eerde update notes hebben wij gecommuniceerd dat het probleem betreffende een foutieve omschrijving van de looncomponenten zou zijn opgelost. Na het ontvangen van gebruikersfeedback hebben wij toch nog een verbetering doorgevoerd waardoor de omschrijvingen van de looncomponenten in de rapporten op bedrijfsniveau worden omschreven zoals in de salaris instellingen is ingericht.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Deze update bevat weliswaar geen nieuwe features, maar omdat al onze teams continu werken aan het verder ontwikkelen en verbeteren van onze modules verwachten wij je hierover spoedig meer te kunnen melden. Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!

Bekende problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen opgelost. Ondervind je hinder van een bekend probleem? Dan kan je altijd het bekende probleem volgen. Als dit probleem is opgelost dan krijg je hier een melding van.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe update notes!