Update NL 19-04-2018

Met de update van donderdag 19 april zijn er verbeteringen doorgevoerd en hebben wij bepaalde bugs opgelost.

Bugs

Verloonde uren

Voor de verloonde uren hebben we twee bugs opgelost, beiden hebben betrekking tot het aantal verloonde uren die meegaan in de loonaangifte. Wachtdagen en verloonde uren: uit onderzoek is gebleken dat wachturen de verloonde uren niet mogen beinvloeden. Negatieve waardes op urencode 3800 of 3810 verlaagde de verloonde uren, maar na de update zal dit vanaf 01-2017 tot heden gecorrigeerd worden. Middels een TWK correctie kan dit gecorrigeerd worden in de loonaangifte.

Verder kwam naar voren dat negatieve uren in sommmige gevallen niet mee gingen in de loonaangifte. Uit documentatie blijkt dat ook negatieve waardes mee mogen in de loonaangifte. Dit had betrekking op werknemers met soort inkomen: type 11, 13, 15, 17, 31, 33. Te vinden in dashlet Medewerker Loonheffingen Instellingen. Na de update zal dit weer goed verlopen.  Middels een TWK correctie kunnen beiden gevallen gecorrigeerd worden in de loonaangifte.

Bekende problemen

[Run] Internal server error en Timeout na doen van run vóór 2016

Als je een run doet vóór 2016 (2015,2014,2013 etc.) krijg je een internal server error tijdens het draaien van de run en zal de run resulteren in een Timeout. Dit issue is met deze update opgelost. Klik hier voor meer informatie over het bekende probleem.

[Mobiele Applicatie] Foutmelding bij indienen declaratie of verlofaanvraag

Bij mobiele gebruikers kan het voorkomen dat er een foutmelding komt na het indienen van een declaratie of bij het aanvragen van het verlof. Dit komt omdat er een foto is toegevoegd en er meer dan 11 tekens (inclusief spaties) in de omschrijving staan.

Met de update van gisteren is het weer mogelijk om meer dan 11 karakters in te geven bij de omschrijving.