Update NL 03-05-2018

Met de update van donderdag 3 mei zijn er meerdere bugs opgelost, een nieuwe functionaliteit gerealiseerd en geen bekende problemen opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

E-learning: Vakantiegeld uitbetalen met Nmbrs®

Het is weer mei, wat betekent dat het tijd is voor vakantiegeld! Dit jaar hebben we een e-learning ontwikkeld waarin we uitgebreid uitleggen hoe je vakantiegeld kunt uitbetalen met Nmbrs®. De module heet “vakantiegeld met Nmbrs®” en je vindt hem hier.

Bugs

Correctie nihilaangifte

Nihilaangiftes werden niet meegenomen in een losse correcties. Normaal gesproken neemt een correctie aangifte ook de periode van de nihilaangiftes mee. Na de update van vanavond worden ook de periode(s) van de nihilaangifte(s) weer meegenomen in losse correcties.

In dienst pro rata APG PFA

De pro rata berekening bij in dienst treding bij branche Architecten met pensioen export instelling APG PFA rekent volgens de berekeningsmethode ‘Kalenderdagen gemaximeerd op 30 dagen’. Klik hier voor meer uitleg over de berekening. Echter als een medewerker in februari in dienst kwam dan verschilde de pro rata berekening in Nmbrs met dat van APG. Er werd met 28 dagen gerekend terwijl er met 30 dagen gerekend moest worden. Na de update is dit opgelost per 01-2018. Voor wie geldt dit? Als klanten via het webportaal van APG signaalcode 165 hebben ontvangen, dan wij ten zeerste aan om een TWK correctie uit te voeren vanaf de gewenste periode.

Kostendragers Twinfield

Wanneer er in het code veld bij de kostendragers enkel letters zonder een cijfer waren ingesteld, werden deze kostendragers niet meegenomen in de export naar Twinfield. Na deze update worden de kostendragers ook weer meegenomen wanneer er enkel letters worden gebruikt in het code veld.

Zoekbalk

In de zoekbalk werden tekens als '+' niet herkend, waardoor het lastig was om bedrijven te vinden welke een dergelijk teken in de naam gebruiken. Dit probleem is verholpen en de zoekbalk toont nu de juiste zoekresultaten.

Oeps pagina bij klikken op 'Meer...' bij het runaanvraag dashlet

Er kon een Oeps pagina ontstaan als er bij het runaanvraag dashlet op 'Meer...' geklikt werd.
Met deze update hebben we dit opgelost.

Bekende problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen opgelost. Natuurlijk proberen we elk bekend probleem zo snel mogelijk weer op te lossen, mocht dit niet het geval zijn dan is er wellicht een goede workaround mogelijk.

Klik hier voor onze lijst met BPs, klik op een BP om te zien wat de status is en of er een workaround beschikbaar is.