Update NL 17-05-2018

Met de update van donderdag 17 mei hebben we verbeteringen doorgevoerd en zijn bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Filter van periode voor het rapport looncomponenten per periode

Na het verzamelen van feedback hebben we besloten de filter van periode tot periode weer terug te brengen voor het rapport looncomponenten per periode. De filter zal beschikbaar zijn op master, debiteur en bedrijf niveau. Om ervoor te zorgen dat de performance van dit rapport goed blijft is het alleen mogelijk om binnen één jaar te filteren.

Downloaden van loonstroken werkgever

We hebben het proces voor het downloaden van de werkgever loonstroken verbeterd. De loonstroken worden op de achtergrond gegenereerd. Tijdens het genereren kan de pop-up gesloten worden en kan er gewerkt worden in de applicatie, het bestand kan dan later gedownload worden.

Snelheid openen looncodes bij Grootboekrekeningschema

Bij het openen van de tab 'Looncodes' bij een grootboekrekeningschema, nam het laden van alle looncodes veel tijd in beslag. Wij hebben hier een verbetering in doorgevoerd zodat deze pagina sneller wordt geladen.

Volgorde van de verjaardagen

Op bedrijfsniveau klopte de volgorde van de verjaardagen niet meer, alle verjaardagen die op korte termijn gaan plaatsvinden stonden door elkaar. Met deze update houden we weer een logische volgorde aan, de eerst volgende verjaardag staat bovenaan de lijst.

Bugs

Afdeling kiezen in de nieuwe medewerker wizard

Klantlogins met een ingesteld filter op het account, liepen tegen het probleem aan dat zij geen afdelingen konden kiezen wanneer er een nieuwe medewerker werd aangemaakt via de wizard. Na het aanmaken van de medewerker, moest dit nog handmatig worden ingesteld. Dit probleem is verholpen waarbij direct de afdeling kan worden gekozen in de wizard.

Eerste dag melding niet mogelijk

Het was tijdelijk niet mogelijk om een eerste dag melding te doen. Deze functionaliteit is nu weer gerepareerd.