Update NL 24-05-2018

Met de update van donderdag 24 mei hebben we nieuwe API calls, bugs opgelost en een bekende probleem opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe API calls

Met de update van vandaag hebben we twee nieuwe API calls, beiden EmployeeService calls, gelanceerd:

• HourComponentFixed_Insert_With_End, waarmee er een vast urencomponent kan worden toegevoegd, mét einddatum.
  • Partner_GetAll_AllEmployeesByCompany, waarmee de partnerinformatie van alle medewerkers van een bedrijf kan worden opgehaald.

Zie voor meer informatie hierover dit artikel: Nmbrs® API update 24-05-2018.

Bekende problemen

[Signalen] Instabiliteit bij het versturen van signalen
Helaas zijn er problemen geweest met het versturen van signalen. Na de extra update van vrijdag zijn er alleen signalen naar een default contactpersoon verstuurd. Met deze update worden de signalen zoals het hoort weer verstuurd naar alle contactpersonen die zijn ingesteld bij een debiteur en bedrijf.

Door de errors zijn sommige signalen twee keer verstuurd. We hopen dat dit is opgelost met de update van vanavond, maar zullen het de komende dagen nauwkeurig monitoren. Ook hebben we geconstateerd dat de signalen met betrekking tot een verzuim actiepunt niet zijn verstuurd. Deze zijn wel terug te vinden in de verzonden signalen.

Klik hier voor onze lijst met bekende problemen, klik op een bekend probleem om te zien wat de status is en of er een workaround beschikbaar is.

Bugs

Uit dienst wizard

Als een medewerker uit dienst wordt gemeld middels een uit dienst wizard dan zullen de overgebleven verlof uren uitbetaald worden, echter werden de verlof uren niet meegenomen in de pensioenberekening. Als de medewerker handmatig uit dienst werd gemeld dan gingen de overgebleven verlof uren wel mee in de pensioenberekening. Na de update zullen de overgebleven verlof uren ook mee gaan als de medewerker via de wizard uit dienst wordt gemeld.

Komma en punt in hetzelfde bestand met rapport looncomponenten

In het Excel en PDF bestand stonden zowel komma's als punten als scheidingsteken. Met deze update hebben we deze bug opgelost en afhankelijk van de instellingen zal het een komma of een punt zijn.