Update NL 04-06-2018

Geen verdere ondersteuning van Single Sign On (SSO) Yahoo

Vanaf aankomende dinsdag 5 juni zullen wij de mogelijkheid tot het SSO inloggen met een Yahoo account niet meer ondersteunen. Dit houdt in dat de button om in te loggen met Yahoo, niet meer zichtbaar zal zijn.

Het goede nieuws!
Inloggen blijft uiteraard gewoon mogelijk met het bestaande account binnen Nmbrs. Hiervoor gebruik je het geregistreerde e-mail adres en het toentertijd gekozen wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Vraag deze eenvoudig opnieuw aan door op de button 'Wachtwoord vergeten' te klikken wanneer je probeert in te loggen.

Waarom verwijdert Nmbrs deze functionaliteit?
Voor verdere doorontwikkeling van Nmbrs, is het nodig verdere ontwikkeling en onderhoud van deze functionaliteit stop te zetten.

Geldt dit ook voor mij?
Wanneer je gebruik maakt van het inloggen middels SSO met een Yahoo account, zal dit niet meer mogelijk zijn. Wanneer je inlogt via een andere SSO mogelijkheid zoals Google of direct inlogt via een gebruikersnaam en wachtwoord, zal dit niet van toepassing zijn.

Wat moet ik doen?
Als je geen gebruik maakt van het inloggen met een Yahoo account, hoef je geen verdere actie te ondernemen.
Wanneer je gebruik maakt van het inloggen met een Yahoo account, kan je voortaan inloggen middels gebruikersnaam en wachtwoord.

Wie kan ik contacten wanneer inloggen niet meer lukt?
Wanneer er zich alsnog problemen met inloggen voor doen, neem dan gerust contact op via support@nmbrs.nl. Onze specialisten helpen je dan graag verder.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe API calls

Met de update van vandaag hebben we vier nieuwe API calls gelanceerd:

• (Employee Service) Children_GetAll Employeesbycompany, waarmee informatie over de kinderen van alle medewerkers in een bedrijf kan worden opgehaald.
  • (Employee Service) LeaseCar_GetAll Employeesbycompany, waarmee informatie over de lease auto's van alle medewerkers in een bedrijf kan worden opgehaald.
  • (EmployeeService) CostCenter_GetAllEmployeesByCompany, waarmee de kostenplaatsen die actief zijn voor alle medewerkers van een bedrijf kunnen worden opgehaald.
  • (Company Service) CostUnit_Insert, waarmee een nieuwe kostendrager kan worden toegevoegd bij een bedrijf.

Gemiddelde ORT uren berekening

Wij hebben het nu mogelijk gemaakt om de gemiddelde van de ORT uren te berekenen voor de afgelopen 3 & afgelopen 6 maanden. Nmbrs berekent gedurende de maanden dat een werknemer ORT uren werkt, wat de gemiddelde waarden van die uren is, zodat dit makkelijk in te voegen is op de loonstroken in de maanden dat de werknemer ziek is.