Update NL 14-06-2018

Met de update van donderdag 14 juni hebben we 2 nieuwe functionaliteiten doorgevoerd, 2 bekende problemen opgelost en 2 bugs verholpen.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Losse correctie mogelijk voor pensioenexports (behalve APG)

Vanaf nu is het mogelijk om, nadat alle pensioenexports voor een jaar zijn ingestuurd, alsnog een losse pensioencorrectie in te dienen. Dit is noodzakelijk, aangezien anders geen IKV-intrekking voor de laatste periode van het jaar kan worden gedaan. Dit geldt voor alle pensioenfondsen behalve APG.

Komma's mogelijk in de snelinvoer

Met deze update hebben we het mogelijk gemaakt om (naast punten) ook komma's in te voeren in de snelinvoer. Beide waardes worden vanaf nu geaccepteerd en verwerkt.

Bekende problemen

[Signalen] Alleen signalen naar default contactpersoon
De signalen werden niet naar alle (geselecteerde) contact personen gestuurd. De signalen werden niet naar alle debiteur en accountant-contacten gestuurd.

[Rapporten] Gebruikersaccountlijst
De lijst met alle gebruikersaccount is weer te generen en downloaden.

Klik hier voor onze lijst met bekende problemen, klik op een bekend probleem om te zien wat de status is en of er een workaround beschikbaar is.

Bugs

Salarisdocument "Interne waarden" weer te gebruiken

Het salarisdocument "Interne waarden" gaf bij openen een foutmelding: "Object reference not set to an instance of an object." Dit is verholpen, zodat dit salarisdocument weer gebruikt kan worden.

Speciale tekens in opmerkingen van mutatieformulieren

Speciale tekens en accenten (ä, á, à, ã, â) werden in de opmerkingen van een mutatieformulier al vraagteken weergeven. Vanaf nu worden de letters en tekens weergeven zoals ingevoerd.