Update NL 21-06-2018

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Verbeterde run-controlemeldingen

Wij hebben enige aanpassingen aan de run-controlemeldingen gedaan:
1) De melding "Als een werknemer soort inkomen 18 heeft, selecteer dan aard arbeidsverhouding 18" wordt niet meer getoond indien alleen de aard arbeidsverhouding 18 is, aangezien deze wel met andere inkomenssoorten mag worden gecombineerd.
2) De melding "Als er geen uitdienst datum is ingevoerd en de UFO premie aanstaat, dan moet ook de WW worden geactiveerd." is toegevoegd.
3) Bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd wordt nu altijd een waarschuwing getoond om een nieuwe medewerker voor na de pensioenleeftijd aan te maken, ook als ZW, WW en/of WAO niet geactiveerd zijn.

Free Trial toont nu altijd de optimale pakketkeuze

Wanneer Free Trial gebruikers het pakket aanschaffen, wordt automatisch de meest voordelige pakketkeuze geselecteerd gebaseerd op het aantal werknemers ze willen verlonen.