Update NL 28-06-2018

Met de update van donderdag 28 juni hebben we verbeteringen doorgevoerd en bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Loonkostenvoordeel toegevoegd aan rapporten Medewerker SVW instellingen

We hebben de term Premiekorting in het dashlet Medewerker SVW instellingen gewijzigd in Loonkostenvoordeel. Tevens wordt Loonkostenvoordeel nu getoond in de rapporten "Medewerker SVW instellingen (Nieuw)" op Master- en debiteuniveau.

Nieuwe API call: Address_GetCurrentWithAddressType

We hebben een nieuwe API call beschikbaar gesteld, waarmee van het huidige adres ook het adrestype terug wordt opgehaald.

Bugs

Uren per branchregel niet mee in APG SPW-export

De export voor APG SPW bevatte geen uren per brancheregel meer, waardoor de export werd afgekeurd. Dat hebben we met deze update opgelost, zodat nieuwe exports weer alle benodigde informatie bevatten.

Overzicht 'Bedrijf Contactpersoon'

Het overzicht Bedrijf Contact persoon op masterniveau (voor accountants omgevingen), toonde enkel de voornaam van het contactpersoon. Wij hebben het probleem verholpen waardoor nu zowel de voornaam als achternaam van het contact persoon in het overzicht worden opgenomen.