Update NL 12-07-2018

Zojuist is de update van 12-7-2018 afgerond. In deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd.

Verbeteringen

Een slimmere Numbee

De Numbee die suggesties geeft voor welke vaste looncomponenten van toepassing zijn (beschikbaar in de nieuwe medewerker wizard en de pop-up 'Bewerken Looncomponenten) is met de update van vandaag slimmer geworden. Niet alleen het looncomponent word voorgesteld, maar ook een suggestie voor de waarde wordt nu gegeven.  

Bugs

Loonaangiftes zonder periode

Wanneer alle loonaangiftes voor het gehele jaar al aangemaakt waren en de jaarwissel was nog niet gedaan, dan probeerde de automatisch workflow opnieuw een loonaangifte aan te maken. Aangezien er geen periodes meer waren waarover een loonaangifte aangemaakt kon worden, werd er een loonaangifte met foutmelding aangemaakt.
Vanaf nu zal de automatisch workflow niet meer proberen om een loonaangifte aan te maken indien er voor elke periode een loonaangifte aangemaakt is.

Functiemodel werkt niet bepaalde filters

Als er een functiemodel (ingericht op hoogste niveau) gebruikt werd bij een bedrijf, dan werden deze functies niet getoond in bepaalde filters. Met deze update hebben we dit probleem opgelost en worden alle functies (van hoogste niveau en debiteurniveau) getoond in the medewerker filter en in de snelinvoer filter.

 

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk