Update NL 26-09-2019

Zojuist is de update van 26-09-2019 afgerond. 

Nieuwe features 

[Mobiele app] Feedback en beoordeling

Als gebruiker van de mobiele app kun je vanaf nu direct in de app feedback geven. Ook kun je, na het invullen van een formulier, een beoordeling geven en kun je eventueel naar de app store gaan om daar te laten weten hoe je over de app denkt.

 

Verbeteringen 

Kennisbankartikelen over inrichten HR Workflow

Nu de HR Workflow beschikbaar is wil je natuurlijk graag weten hoe je deze kunt inrichten. Wij hebben hiervoor 2 Kennisbankartikelen gepubliceerd, waarmee je dit in 6 stappen kunt realiseren:

[Mobiele app] Kleurschema

Tekstvelden, agenda's, knoppen, enz. hadden tot nu toe een groene kleur. We hebben dit aangepast naar de Nmbrs-huiskleur blauw.

[Mobiele app] Update-knop

Het bleek dat niet alle gebruikers de app regelmatig updaten. De app bevat nu een handige knop die je laat weten dat een nieuwe versie beschikbaar is.

[Mobiele app] Salaris niet meer in Recente activiteiten

Het salaris wordt nu niet meer getoond in het overzicht onder Recente activiteiten / Laatste loonstrook.

[Mobiele app] Loonstrook in iOS

In iOS werd de loonstrook in de browser getoond, zodat een gebruiker de url van de loonstrook kon zien, delen en bewerken. Vanaf nu wordt de loonstrook in iOS op dezelfde manier getoond als in Android.

Uitbreiding Background calls in de Report service

Met deze update is de laatste call uit de Report service toegevoegd als Background call:

  • Reports_Accountant_Debtor_EmployeeWageComponentsPerPeriod

Omschrijving journaalexport Snelstart in het Nederlands

Journaalpostomschrijvingen werden in het Engels naar Snelstart verzonden. We hebben de omschrijving gewijzigd in "Journaalposten van Run".

 

Opgeloste bugs 

[Mobiele app] Wijzigen pincode

The pagina 'pincode wijzigen' had een kleurstelling waardoor de cijfers niet zichtbaar waren. Een nieuwe opmaak heeft dit probleem opgelost.

[Mobiele app] Wachtwoord vergeten

Als je probeerde om je wachtwoord opnieuw in te stellen terwijl je geen e-mailadres had ingevuld dan bleef de pagina laden. Dit is verholpen.

 

Ontbrekende waardes in Journaalposten bedrijf

Dit salarisdocument laat nu weer waardes zien van boekingen die niet aan afdelingen zijn toegewezen.

Onjuiste naamstelling in overzicht medewerkers

Als bij de persoonlijke gegevens van een medewerker de naamstelling op 'alleen partnernaam' stond dan werd in het overzicht medewerkers toch de eigen achternaam getoond. Nu toont dit overzicht alleen de partnernaam. 

Geen partnernaam in overzicht Medewerker NAW (debiteurniveau)

In de kolom Achternaam in het overzicht Medewerker NAW op debiteurniveau werd de partnernaam niet getoond, terwijl dit in het overzicht Medewerker NAW lijst op bedrijfsniveau wel het geval was. Nu wordt in beide overzichten de partnernaam in kolom Achternaam getoond.

Spatie voor naam in Excel-download Rapport journaalposten (bedrijfsniveau)

De Excel-download van het Rapport journaalposten op bedrijfsniveau bevatte een spatie voor elke naam in kolom Medewerker naam. Nieuwe downloads bevatten geen spaties meer.

Salarisdocument Run Controle 

Het salarisdocument Run Controle bevat nu ook weer de mutaties in de run.

 

Opgeloste bekende problemen 

In het overzicht medewerker Uren en Salaris werd de inhoud van de kolommen FTE en Perc. Parttime niet weergegeven. Dit gebeurt nu wel weer.

Opmerkingen