Update NL 21-10-2019

Gisteravond is een extra update van 21-10-2019 afgerond.

Aankondiging

API service naar Azure

Let op: onderstaande is uitgesteld tot latere bekendmaking
-
Op maandag 04-11-2019 wordt de Nmbrs® API service gemigreerd naar het Microsoft Azure platform. Binnen Azure kan een aanvraag niet langer duren dan 230 seconden. Alle oproepen die deze 230 seconden overschrijden, krijgen een time-out. 

Aanpassingen indien nodig

Om time-outs te voorkomen is het benodigd om gebruik te maken van de asynchrone API calls welke gedurende voorgaande updates zijn geïmplementeerd. De normale (synchrone calls) blijven beschikbaar en zal resultaat geven wanneer deze minder dan 230 seconden in beslag neemt. Om de continuïteit in de toekomst te garanderen raden we sterk aan om tijdig over te schakelen op de asynchrone API calls. 

De voordelen

Met de nieuwe asynchrone calls is de service veel betrouwbaarder. Het is gegarandeerd dat de gegevens die worden opgevraagd, ook daadwerkelijk worden gegeven. Het kan worden gebruikt door alle Nmbrs API-gebruikers en het is vooral belangrijk voor het ophalen van gegevens van grote debiteuren en bedrijven.

Verbeteringen / Improvements

Company Service calls als Background call

De volgende calls zijn toegevoegd met deze update als background call. De synchrone versies hiervan zijn afkomstig uit de Company Service. De asynchrone variant kan worden teruggevonden in de ReportService

 

Opmerkingen