Update NL 11-12-2019

Zojuist is de update van 11-12-2019 afgerond. 

Aangepaste feature

Wachtwoordbeleid aangepast

Zoals vorige week aangekondigd, hebben we een wijziging in het wachtwoordbeleid doorgevoerd. Vanaf deze update is het alleen nog mogelijk om een sterk wachtwoordbeleid te hanteren. Meer informatie hierover in dit artikel.

Verbeteringen

Gebruiker kan zichzelf niet meer verwijderen

Er bestond nog geen controle op het verwijderen van het huidig ingelogde account. Vanaf nu is het niet meer mogelijk voor een gebruiker om het eigen account te verwijderen.

Schriftelijk contract in nieuwe medewerker wizard

Met het oog op de contractaanpassingen 2019-2020 is het vanaf nu mogelijk om de optie 'schriftelijk contract' mee te nemen in de nieuwe medewerker wizard. 

Nieuwe API calls ReportService

De volgende API calls zijn toegevoegd aan de ReportService:

  • Reports_GetWageCodesByRunCompany_FilterByWageCode
  • Reports_GetWageCodesByRunCompany_FilterByWageCode_Background

Opgeloste bugs

Foutmelding bij updaten medewerker info met importsheet

Een foutmelding wordt ten onrechte getoond wanneer de velden voor contractgegevens niet gevuld zijn. Dit probleem is met deze update verholpen.

Foutmelding bij ophalen TaskID

bij het ophalen van een TaskID afkomstig van de call Reports_Accountant_EmployeeContracts_Background wordt altijd een foutmelding getoond. Dit probleem is met deze update verholpen.

Niet alle medewerker in output API call

De output van de API call Contracts_GetAll_AllEmployeesByCompany nam geen medewerker met een toekomstig contract in 2020 mee in de output. Met deze update worden ook deze gegevens getoond als output!

 

Opmerkingen