[Uren model] Melding 'onvoldoende rechten' bij aanpassen urenmodel (opgelost 20-01-2020)

Wat?
Bij het aanpassen van een urenmodel op debiteurniveau, wordt de melding 'onvoldoende rechten deze popup te openen!' onterecht getoond. Hierdoor is het niet mogelijk om wijzigingen te maken in een urenmodel op debiteurniveau.

Wie?
Dit komt voor wanneer de gebruiker geen rechten heeft om op masterniveau aanpassingen te maken in een urenmodel, maar wel op debiteurniveau.

Impact?
Hoog.

Workaround?
Gebruikers met rechten om urenmodellen op masterniveau aan te passen, kunnen zonder probleem het urenmodel op debiteurniveau aanpassen.