Update NL 02-08-2018

Zojuist is de wekelijkse update afgerond. In deze update hebben wij klant specifieke bugs verholpen, waarbij klanten direct via het ingediende ticket zijn geïnformeerd. Naast het verhelpen van bugs, hebben wij achter de schermen gewerkt aan nieuwe features en het verbeteren van de applicatie. Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen? Ontvang automatisch een bericht over onze updates door te kiezen voor 'Volgen' op de onderstaande pagina. Wij sturen je dan een berichtje wanneer de update is afgerond!