Pensioenaangiften 2020 (Opgelost 06-02-2020)

Voor 2020 zijn nog niet alle pensioenaangiften aangepast, de onderstaande zullen na de update van donderdag 06-02 beschikbaar zijn:

• AZL Amsterdam
  • AZL
  • N-N
  • AGH

De onderstaande pensioenaangiften zijn nieuw en per 2020 en nog niet actief:

UPA TKP

• Detailhandel
  • Zoetwaren
  • Beveiliging

UPA Centric

• Reisbranche
  • Meubelindustrie
  • Houthandel
  • Betonproductenindustrie

We verwachten dat deze twee begin februari beschikbaar komen.

Bij de overige UPA pensioenexport, kun je de melding krijgen:  "[0:Error Inkomsteperiode: Object reference not set to an instance of an object.]"

• UPA PGB
  • UPA AGH
  • UPA AZL
  • UPA BeFrank
  • UPA PGGM
  • UPA SBZ

De verwachting is dat we dit donderdag met de update van 6 februari oplossen.

Opmerkingen

• Avatar
    Bart Lange

Update, vanwege het uitstellen van de wekelijkse update zijn de data waarop de pensioenaangifte beschikbaar komen aangepast (is nu 6 februari ipv 30 januari).

• Avatar
    Menno Geurts

Met de update van 06-02-2020 is dit Bekende Probleem opgelost.

• Avatar
    Gislaine Tromp

Om de pensioenexports naar TKP UPA en Centric UPA te kunnen verzenden vanaf 2020, dient er een nieuwe pensioenexport instelling te worden aangemaakt op basis van de UPA TKP/Centric instelling en geactiveerd per 2020.