Update NL 30-01-2020

Zojuist is de update van 30-01-2020 afgerond. 

Nieuwe feature

Nieuwe API call EmployeeType_GetList
Middels deze nieuwe call wordt een lijst van mogelijke medewerker types opgehaald. Deze call is beschikbaar in de Nmbrs API v3.

Verbeteringen

Loonstroken per run aangepast naar weergave op één loonstrook
De loonstroken per run in de overzichten op medewerkerniveau geven een overzicht van één periode in een bepaalde run. Bij een correctie run voor meerdere periodes, leidt dit tot meerdere losse loonstroken voor al deze periodes. Met deze update wordt er per run één loonstrook met de gegeven van meerdere periodes weergegeven. 

Sector keuze op medewerkerniveau verwijderd
De sector welke op bedrijfsniveau wordt geselecteerd, is altijd van toepassing op medewerkerniveau. Om deze reden is het dropdown menu in de medewerker SVW instellingen 'sector' niet meer zichtbaar.

Error 'ComputeExtraValues' bij medewerker zonder contract
De melding 'ComputeExtraValues' werd getoond voor medewerkers zonder een actief contract bij het maken van een salarisrun (of interactieve loonstrook). Deze melding wordt niet meer getoond.

Medewerker types in List_GetByCompany and List_GetByDebtor
In de V3 API calls List_GetByCompany and List_GetByDebtor is het vanaf nu mogelijk om te filteren op medewerker types.

Aanpassing

Gewijzigde nummers voor salaristabellen 316 en 317 | Levensmiddelenbedrijf

Op 17-01-2020 hebben wij een nieuwe tabel voor het Levensmiddelenbedrijf toegevoegd, zie dit nieuwsbericht voor meer informatie hierover. Het blijkt echter dat het nummer van de nieuwe tabel (317) in sommige gevallen conflicteert met dat van een per 31-12-2018 gearchiveerde tabel voor de Gehandicaptenzorg (eveneens 317). Daarom hebben we de nummers van de tabellen voor het Levensmiddelenbedrijf als volgt aangepast:

  • 316 blijft 316 (dit is de AVV-versie)
  • 317 is nu 99316 (dit is de nieuwe, niet-AVV-versie)

Deze wijziging heeft geen invloed op de medewerkers bij wie deze tabellen momenteel gekoppeld zijn. Mogelijk blijft in het dashlet salaris het oude nummer zichtbaar, maar via de knop 'Bewerken' wordt wel het nieuwe nummer getoond.

Bugs

Aangepast rapport met Pensioen export instellingen
Het genereren van een aangepast rapport waar de optie 'bedrijf pensioen export instellingen' aan staat, liep vast. Dit probleem is met deze update verholpen.

Onvoldoende rechten om urenmodel aan te passen
Bij het aanpassen van een urenmodel op debiteurniveau, wordt de melding 'onvoldoende rechten deze popup te openen!' onterecht getoond. Hierdoor was het niet mogelijk om wijzigingen te maken in een urenmodel op debiteurniveau. Deze bug is met deze update verholpen!

Afronding van verloonde uren 
Op de loonstrook worden verloonde uren afgerond naar hele getallen. Met deze update is dit probleem opgelost en worden de verloonde uren wederom met twee decimalen weergegeven! 

Opmerkingen