Update NL 05-03-2020

Zojuist is de update van 05-03-2020 afgerond. 

Aankondiging

Altijd Gebruikersaccount bij Accountantscontactpersonen

Eind maart zullen wij accountantscontactpersonen, waarvan het e-mailadres overeenkomt met dat van een bestaande gebruikersaccount, automatisch aan dat account koppelen. Indien het e-mailadres van de contactpersoon niet voorkomt bij een bestaand gebruikersaccount, dan zullen we een nieuw account maken op basis van template Administrator (met Debiteurenbeheer).

Verbeteringen

Vakantiebonnen

Het is vanaf 2020 niet meer mogelijk om de loonheffingsinstellingen voor vakantiebonnen te selecteren.

Auto van de zaak: 11,00% tot €45.000, 25,00% boven €45.000

We hebben een nieuwe bijtellingscategorie toegevoegd. Deze geldt voor volledig elektrische auto's die vanaf 2015 geregistreerd werden.

Opgeloste Bugs

[Import] Update van einde dienstverband vereist een indienstdatum

Bij het doen van een update (via een importsheet) om medewerkers uit dienst te melden was het toevoegen van een indienstdatum vereist. Dit was een extra handeling die niet overeenkwam met de werking van het dashlet Dienstverband. Dit is niet langer nodig.

Datumformaat and decimaal in header loonstrook

De datum in de header van de loonstrook is vanaf nu altijd in het formaat dd-mm-jjjj. Als decimaal wordt vanaf nu altijd de komma gebruikt.

Nummer IKV in loonstaat

Het nummer IKV wordt nu weer getoond in de loonstaat.

Download van Exact Online/Globe exportbestand (.csv) leeg

Een aanpassing in de software leidde ertoe dat een download van het exportbestand in csv-formaat voor Exact Online/Globe geen gegevens bevatte. Dit is nu wel weer het geval.

Aangepaste rapporten blijven laden voor klantlogin

Bij klantlogins kon het gebeuren dat aangepaste rapporten waarbij de verzuimopties geselecteerd waren niet gegenereerd werden. Dit gebeurt vanaf nu wel weer.

Speciale leestekens in bestandsnaam salarisdocumenten niet herkend 

Als een salarisdocument met speciale leestekens in de bestandsnaam werd gedownload, dan werden deze tekens niet herkend. Hierdoor bevatte de bestandsnaam na downloaden vreemde (incorrecte) tekens. Dit is voor alle salarisdocumenten opgelost, behalve voor de volgende:

  • loonstroken
  • loonstroken werkgever
  • loonstaat
  • loonstaat alle werknemers

Deze zullen in een volgende update worden opgelost.

Opgeloste Bekende problemen

Onderstaande Bekende problemen zijn opgelost met deze update: 

Opmerkingen