Update NL 12-03-2020

Zojuist is de update van 12-03-2020 afgerond. 

Aankondiging

Wachtwoord reset

Het nieuwe Nmbrs wachtwoordbeleid is drie maanden geleden ingetreden, en we willen dat alle gebruikers een beveiligd wachtwoord hebben. Vanaf deze update is het verplicht om de login wachtwoord te resetten van logins welke in de laatste drie maanden niet gereset zijn. Gebruikers die in de laatste drie maanden niet hun wachtwoord hebben gereset zullen bij het inloggen in de mobiele applicatie automatisch een e-mail ontvangen om het wachtwoord te resetten.

Verbeteringen

[Nmbrs App] Wachtwoordbeleid

Een foutmelding wordt vertoond in de mobiele app bij logins waarbij het huidige wachtwoord niet is ingesteld op basis van ons wachtwoordbeleid met de melding dat er een wachtwoord reset e-mail gestuurd is.

Opgeloste Bugs

[API] WageTax_GetList

De status 'Sent as external' was niet beschikbaar in de API output. Met deze update is er een correctie gemaakt en deze data wordt weer opgehaald zoals verwacht.

[API] Contract_Insert (v3)

In de v3 versie voor deze API call is het mogelijk om de contracturen per week te verzenden. Dit is niet een verplichte veld om in te vullen. Als deze leeg werd gelaten, dan werd er automatisch een nul ingevuld door de API. Dit is niet in overeenstemming met de werking van de webapplicatie, sinds het hierin mogelijk is om een contract aan te maken zonder contacturen in te vullen. Met deze update zal de API call in overeenstemming met de webapplicatie werken. Als het veld <HoursPerWeek> leeg is, dan zal deze ook leeg blijven in het dashlet. 

Scherm blijft vast bij het aanmaken van een nieuwe medewerker via de wizard

De scherm bleef vast bij het aanmaken van een nieuwe medewerker door het missen van een validatie van de postcode. Met deze update is dit probleem opgelost.

Gebruik van speciale teken was niet mogelijk in een medewerker loginnaam

Voorheen was het alleen mogelijk om letters, nummers, een laag streepje of een spatie te gebruiken in loginnamen. Met deze update wordt het ook mogelijk om een apostrof en koppelteken te gebruiken.  

Foutmeldingen in dashlets in 2021

Als een bedrijf de salarisrun gedraaid heeft tot en met het jaar 2021, dan waren sommige dashlets in dit jaar niet bereikbaar. Met deze update is dit probleem opgelost en zijn de dashlets weer te bereiken.

Opgeloste Bekende problemen

Onderstaande Bekende probleem is opgelost met deze update:

Opmerkingen