Update NL 09-08-2018

Zojuist is de update van 09-08-2018 afgerond. In deze update hebben wij de volgende verbeteringen doorgevoerd.

Verbeteringen

Overzicht Medewerker Uren & Salaris

Voorheen was dit overzicht alleen beschikbaar op accountants- en debiteurniveau. Met deze update is dit overzicht ook beschikbaar op bedrijfsniveau en toegankelijk gemaakt voor de managerlogin. Daarnaast wilde het wel eens voorkomen dat de melding 'Unknown error' naar voren kwam in dit rapport, met deze update komt dat niet meer voor.

Visma eAccounting naar versie 1.2

Vanavond is de Visma eAccounting API integratie aangepast naar versie 1.2, waarbij het nu ook mogelijk is om kostenplaatsen en kostensoorten te verzenden naar Visma. Om gebruik te maken van de nieuwste versie, is het benodigd om reeds ingestelde accounts opnieuw te autoriseren. Het volgende artikel legt uit hoe de autorisatie voor Visma gedaan kan worden: Koppeling Visma inrichten (eAccounting)