Update NL 02-04-2020

Zojuist is de update van 02-04-2020 afgerond. 

Nieuwe feature

De Corona wizard

Met deze nieuwe feature is het gemakkelijk om het gemiddeld aantal gewerkte uren van oproepkrachten te berekenen. Zie dit artikel voor meer informatie over de NOW doorbetaling!

Verbeteringen

Anciënniteitsdatum bij transitievergoeding

Voor de berekening van de transitievergoeding werd de in dienst datum van een medewerker gebruikt. Vanaf deze update wordt hiervoor de anciënniteitsdatum gebruikt.

Speciale tekens in bestandsnaam

Speciale tekens werden niet in alle gevallen goed getoond in een bestandsnaam bij het downloaden van salarisdocumenten. Met deze update is dit wel mogelijk.

Verlopen wachtwoord icm Twinfield koppeling

Wanneer het wachtwoord van een Twinfield koppeling verlopen is, werd hiervoor geen duidelijke melding getoond bij het verzenden van de journaalposten. Met deze update wordt dit middels een foutmelding getoond wanneer geprobeerd wordt om de journaalposten te verzenden (mocht de situatie van toepassing zijn). 

Opgeloste Bugs

Oops pagina bij openen van loonstroken per run

Wanneer een medewerker zijn/haar loonstroken per run benaderde, werd een oops pagina getoond. Het was hiermee niet mogelijk om dit dashlet te benaderen. Deze bug is met deze update verholpen. 

Looncode 1110 en WW premies

De looncode 1110 Vergoeding (obv werkgeverslasten) hield geen rekening met de (nieuwe) WW premies. Deze bug is met deze update verholpen. 

Buitenlands huisnummer niet in te voeren

Bij het invoeren van een adres was een buitenlands huisnummer niet in te voeren. Deze bug is met deze update verholpen.

Opleidingen in exportbestand

Bij het maken van een export van 'HR Data', werden alle opleidingen (onterecht) als niet behaald bestempeld. Met deze update wordt de werkelijke waarde van het veld weer getoond in de export.

Opmerkingen