Update NL 09-04-2020

Zojuist is de update van 09-04-2020 afgerond. 

Aankondigingen

1. Feature request lijst (Wensenlijst)

Bij Nmbrs weten we dat jullie, onze klanten, het beste weten wat er verbeterd kan worden aan Nmbrs. Elke klant, groot of klein kan waardevolle verbeteringen aandragen en daar willen wij optimaal gebruik van maken. De feature requests pagina is daar een goed voorbeeld van. Veel verbeteringen aan ons product komen daar vandaan, zoals te zien in het topic ‘Completed product feedback’.

Daarnaast onderzoeken we ook andere feature requests, in het onderwerp ‘Under consideration’. Iedereen die gestemd heeft op een feature request krijgt gelijk een berichtje als wij daar vragen stellen, onze oplossing valideren en wanneer we een status veranderen. Handig, zo kunnen wij input krijgen van iedereen die geïnteresseerd is in die specifieke feature request en onze oplossing. 

Om het gebruik van de feature requests nog meer te stimuleren hebben we besloten om al bij 20 stemmen, in plaats van 50, van de Product Owners te vragen om een antwoord te formuleren. Ook hebben we richtlijnen opgesteld om bij het delen van een probleem zo veel mogelijk specifieke vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen onze Product Owners ervoor zorgen dat ze direct over de juiste informatie beschikken om een feature request zo goed en duidelijk mogelijk te begrijpen en hier een oplossing voor kunnen bedenken. Voor meer informatie over de betekenis van elke status en over de richtlijnen, kun je hier meer lezen. 
Feature Request pagina: 
https://support.nmbrs.com/hc/en-us/community/topics/

Richtlijnen voor het indienen van een feature request:
https://support.nmbrs.com/hc/en-us/articles/360013088979

 

2. Migratie voor Accountant Contactpersonen

Met deze update hebben we alle accountant contactpersonen waar nog geen login voor bestond, een login gegeven. In dit artikel lees je alles over hoe, wat en waarom:
In week 15 (6 t/m 12 april) voeren wij een migratie uit voor Accountants Contactpersonen

 

 

Verbeteringen

[Mobiele App] Gedownloade loonstrook

Bij het downloaden van loonstrook via de mobiele telefoon had deze een andere grootte dan als die via de computer werd gedownload. Beide gedownloade loonstroken hebben vanaf nu hetzelfde formaat.

 

Opgeloste Bugs

Betaling na afloop van contract

Voorheen namen we de contractgegevens over van de voorgaande periode, dit kon toch leiden tot een fout bij het aanmaken van de loonaangifte wanneer er een betaling in een periode na uit dienst plaats vond. We gebruiken nu de laatste actieve contractinstellingen om fouten in de loonaangifte te voorkomen.

Afronding uurloon minimumloon

De afronding van het uurloon wanneer een werknemer een minimumloon heeft, is nu het correcte minimum uurloon.

Downloaden "Verzamelloonstaat alle medewerkers"

Bij het downloaden verzamelloonstaat alle medewerkers werd er mogelijk "Onbekende fout" getoond, met deze update is dat probleem verholpen.

Verlofsaldo in combinatie met uurcodes

Bij het verlofsaldo van een medewerker werd geen rekening gehouden met de invoer van de verlofurencodes (gewerkte uren) van de laatste periode van het jaar. Hierdoor kon er een mogelijk een ander beginsaldo getoond worden, dit is hiermee verholpen.

Reservering van minimale PT-factorberekening trekt geen negatieve uren af

Bij het berekenen van het minimum voor een reservering hielden we geen rekening gehouden met negatieve uren, dit hebben we opgelost.

Salaristabel updaten op debiteurenniveau

Het was niet mogelijk om een ​​salaristabel op debiteurenniveau bij te werken middels een import, nu is het weer mogelijk.

Bekende probleem: [Salaristabellen] Updaten van salaristabellen op debiteur niveau niet mogelijk

Volgorde van verjaardagslijst

De verjaardagsljist kon in sommige specifieke gevallen een verkeerde volgorde tonen. We hebben dat nu opgelost en je zou eerst alle verjaardagen moeten zien die het dichtst bij de huidige datum liggen.

Bekende probleem: [Overzichten] Sorteervolgorde van verjaardagslijst niet op basis van geboortemaand

 

Opmerkingen