Update NL 20-08-2018

Zojuist is de update van 20-08-2018 afgerond. In deze update hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Improvements

Nieuwe API calls

_Company Service: SalaryDocuments_GetSEPA_
Met deze call is het mogelijk de SEPA, die te vinden is in de salarisdocumenten, op te halen bij een bedrijf.

_Company Service: Company_Insert_
Het is nu ook mogelijk een nieuw bedrijf in te voeren via de API.

Bugs

Samenvoegen runs

Sinds vorige update (09-08-2018) was het niet mogelijk om runs samen te voegen. Dit issue is met deze update opgelost.

Overzicht bedrijf salarisinstellingen

Het overzicht bedrijf salarisinstellingen (nieuw) op accountant niveau gaf voorheen een foutmelding waarin vermeld stond dat het bestand niet bestaat. Met deze update is dit opgelost en is het overzicht weer als normaal op te vragen!

Wil je op de hoogte blijven van de verbeteringen / nieuwe features die wij binnen Nmbrs doorvoeren? Klik dan op deze link voor een overzicht.