Update NL 14-05-2020

Zojuist is de update van 14-05-2020 afgerond. 

Aankondiging

Upcoming feature verandering

We zullen een verbetering gaan aanbrengen aan het master grootboekrekeningschema - tab looncodes. Deze verbetering zal het filteren op looncodes mogelijk gaan maken om deze te koppelen of aan te passen. Daarnaast zal het filter het makkelijker maken om na te gaan welke looncodes niet gekoppeld zijn bij het ontstaan van een verschillenrekening. Eveneens zal het ook mogelijk worden om per grootboekrekening te filteren. Hierbij alvast een preview van hoe dit eruit zal zien:

image__2_.png

We hopen deze verbetering met de laatste update van mei beschikbaar te maken. 

Verbeteringen

Herberekening journaalposten - extra check toegevoegd looncode in gebruik huidig jaar

Met deze update is er een verbetering doorgevoerd in de grootboekschema's, waarbij journaalposten enkel als inconsistent worden gemarkeerd, wanneer de betreffende looncode in dat jaar in gebruik is. Wanneer er een wijziging wordt gedaan in een grootboekschema voor een looncode welke nog niet gebruikt is in het huidige jaar, zullen de journaalposten niet worden gemarkeerd als inconsistent. Deze verbetering voorkomt tevens onnodige herberekeningen, wat een positief effect zal hebben op de totale performance.

ESS HR Workflows verbetering

Als een medewerker een HR Workflow start via de ESS, dan was het niet mogelijk om de status van deze HR Workflow terug te zien. Met deze update is het mogelijk voor een medewerker om de status van de HR Workflow dat hij/zij gestart heeft terug te zien. Het is voor deze medewerker niet mogelijk om de inhoud van een HR Workflow in te zien die door iemand anders is gestart.

Opgeloste Bugs

Kopiëren van medewerker i.c.m. vaste looncomponent

Wanneer een kopie werd gemaakt van een medewerker met een vaste looncomponent, werd er in sommige gevallen een "Oops" pagina getoond. Met deze update is dit probleem opgelost.

Run controle - PDF niet te downloaden via controle pop-up

Met deze update kan het PDF bestand weer gedownload worden via de Run controle pop-up.

Overzichten - informatie in kolom "contractduur"

De informatie in het kolom "contractduur" miste in verschillende overzichten. Met deze update is deze nu weer beschikbaar.

Loonaangifte - foutmelding L2061

Voor bedrijven met een 4-weken tijdvak voor loonaangifte, werd de eerste periode aangifte eerder aangeleverd met gegevens vanaf datum 01-01-2020. Met deze update is de startdatum eerste periode aangepast naar 30-12-2020. Hiermee is foutmelding L2061 opgelost in het volgende bekende probleem: [Loonaangifte] Diverse foutmeldingen vanuit de Belastingdienst (per brief).

Signalen - oproepkracht signaal zonder patroon verzonden

De signalen met betrekking tot de oproepkrachten die 12 maanden in dienst zijn, werden voor alle medewerkers in een periode verzonden. Met deze update is dit probleem nu opgelost.

Opmerkingen