[Mobiele App] Apple/iOs gebruikers uitgelogd (Opgelost 25-06-2020)

Wat?
Medewerkers die gebruiken maken van de Apple/iOs versie van de mobiele app zijn mogelijk uitgelogd en kunnen niet meer inloggen omdat de domeinnaam niet geaccepteerd wordt.

Wie?
Alle medewerkers die gebruiken van Apple/iOs Nmbrs app.

Impact?
Hoog.

Workaround?
Er is geen workaround voor dit probleem. We werken aan een oplossing en hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Update 25-06-2020 11:05:
We hebben zo juist een oplossing geïmplementeerd. Gebruikers zouden weer moeten kunnen inloggen in de mobiele app.

Opmerkingen

• Avatar
    Menno Geurts

Update 25-06-2020 11:05:
    We hebben zo juist een oplossing geïmplementeerd. Gebruikers zouden weer moeten kunnen inloggen in de mobiele app.